• Text
  • Text
  • Text
  • text

вила Соня, Павел Баня

Стаи

Всяка стая е подходяща за настаняване 2+1 и е уютно обзаведена с пълни удобства.

Хотелската ни обстановка приятно изненадва гостите с най-съвременни условия.

Подарете си едно изключително изживяване и свежи мигове.

Апартаменти

В предлаганите апартаменти ще намерите всичко необходимо, за да бъде перфектен Вашия престой.

Потопете се в атрактивна атмосфера, съчетан с чудесната гледка и неповторим природен релакс.

Шикозното обзавеждане ще погали сетивата ви. 

Павел Баня

Павел Баня е разположена в средата на Розовата долина - между Казанлък и Карлово. Градът е до Стара планина и едновреммено с това и в полите на средна гора. Павел баня е с удобна локация спрямо всички райони на страната.

Балнеолечението в курорта е с традиции с широк спектър за лечение на заболявания на опорно- двигателния апарат. Хидро-термалните извори в Павел баня са девет. Седем от тях са с температура от 50-61 градуса C, ниско минерализирани, слабо алкални. Два са с нерадонови води, което допринася за индивидуализиране в лечението на пациентите.

С най-висока ефективност в рехабилитацията са вертебралните заболявания /дискови хернии и др. увреди на междупрешления диск, радикулопатии, спондиололистеза, спондилартроза/.

Успешно се възстановяват и болни след травматични увреди, бавно заздравяващи костни фрактури, както и след оперативни интервенции на гръбначния мозък. Отличен е резултатът и при лечение на възпалителни заболявания на периферната нервна система /неврити, плексити, невралгии/, също и при някой хронични геникологични заболявания.